Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda en hög städkvalitet till rätt pris!

Hemstädning

HemstädningI vår stressade vardag blir det allt vanligare att anlita hemstädning för att frigöra tid som kan tillägnas den egna familjen, vännerna, fritidsintressen, eller till att kunna fokusera mera på arbetet alternativt det egna företaget. Med regelbunden hemstädning kan man dessutom känna sig trygg i att man alltid har ett rent och trivsamt hem att vistas i. RUT-avdraget gör dessutom att hemstädningen blir prisvärd.

Hemstädning utförs på abonnemang varje eller varannan vecka och städningen sker på en fast veckodag och utförs av samma person. Utöver städning kan Ni även välja att vi tvättar och stryker Era kläder eller att vi vattnar blommorna. Det är Era behov och önskemål som utformar hemstädningen.

När vi utför hemstädning hos Er använder vi oss av hemmets städmaterial och städutrustning. Det gör vi av hygieniska skäl för att undvika att föra smuts mellan hemmen.

uStäd städar hos kunder boende i och omkring Umeå.

Pris hemstädning

Varje hem är unikt så kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och offert. Vid hembesöket går vi tillsammans igenom vad Ni vill ska ingå i hemstädningen och efter hembesöket får ni en skriftlig offert tillsänd Er.

Prisexempel (per städtillfälle)

Minimidebitering är 3 timmar per städtillfälle. Priserna avser hemstädning på abonnemang varje eller varannan vecka.

Pris Efter RUT-avdrag
Lägenhet på 80 kvm, 3 timmar 1.320 kronor 660 kronor
Villa på 140 kvm, 4 timmar 1.760 kronor 880 kronor

Städgaranti

Vår städgaranti gäller om ni reklamerar brister i hemstädningen senast nästföljande vardag, åtgärd sker oftast samma dag men senast vardagen efter reklamationen.

Viktigt att tänka på inför hemstädning

 • I hemmets städutrustning förväntas det finnas rengöringsmedel, trasor, skursvampar, skurhink, mopp samt dammsugare.
 • Om hemstädning infaller på en helgdag utgår städtillfället.
 • Under juli månad görs semesteruppehåll i städabonnemanget.
 • Uppsägningstiden för ett städabonnemang är en månad.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna direkt via vårt kontaktformulär nedan så återkommer vi till Er och bokar in ett tillfälle där vi kommer ut och går igenom vad ni vill ha hjälp med.

  Namn (behövs)

  Epost (behövs)

  Telefon (behövs)

  Meddelande

  Fyll i koden nedan
  captcha