Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda en hög städkvalitet till rätt pris!

Storstädning

StorstädningHar det gått för lång tid mellan varje städtillfälle? Eller behöver bostaden vara extra ren till någon speciell händelse, till exempel bröllopet eller 50-årsfesten? uStäd kan då hjälpa Er med en grundlig rengöring och finputsning av hemmet. Ni kan dessutom även välja att beställa fönsterputsning i samband med storstädet.

En rejäl genomgång av hemmet, en eller två gånger om året gör att det blir lättare att hålla efter smutsen. Som abonnemangskund passar det även perfekt att komplettera städningen med en grundligare rengöring av ytor som normalt inte ingår i veckostädet.

Vid en storstädning tillhandahåller uStäd allt städmaterial.

uStäd städar hos kunder i och omkring Umeå.

Pris storstädning

Vill Ni veta vad just Er storstädning kostar? Kontakta oss i så fall för en kostnadsfri offert.

Vad som ingår i en storstädning

Som kund har Ni möjlighet att själva utforma vad som ska ingå i storstädningen. Det kan vara städning av hela hemmet eller bara utvalda delar av bostaden. Här finns en komplett lista över vad som ingår i ett storstäd som uStäd utför om Ni väljer städning av hela hemmet. Sådant som vi även kan göra i samband med ett storstäd är fönsterputsning, städning av garage och förrådsutrymmen samt bortforsling av eventuellt skrot från tomten.

Viktigt att tänka på inför storstädet

 • Om det är trä/laminatgolv vänligen dra fram kyl/frys för att undvika repmärken i golvet.
 • Eventuell badkarsfront ska vara bortmonterad när storstädningen påbörjas.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna direkt via vårt kontaktformulär nedan så återkommer vi till Er och går igenom ert behov och sedan lämnar vi en skriftlig offert till Er.

  Namn (behövs)

  Epost (behövs)

  Telefon (behövs)

  Meddelande

  Fyll i koden nedan
  captcha