Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda en hög städkvalitet till rätt pris!

Flyttstädning

FlyttstädningAtt tömma den gamla bostaden är oftast ett mödosamt och tidskrävande arbete samtidigt som man vill komma iordning i det nya hemmet. uStäd kan här hjälpa Er med det avslutande flyttstädet så Ni får mera tid över. Med vår städgaranti kan Ni även känna Er trygga med att Ni lämnar ifrån Er ett välstädat hem. RUT-avdraget gör dessutom att flyttstädet blir billigare än man tror.

En flyttstädning är en omfattande rengöring av bostaden, och vi utgår därför ifrån mäklarsamfundets rekomendationer för att säkerställa att det blir noggrant städat och att inget glöms bort.

Självklart ingår fönsterputsning och det tillkommer inte några andra kostnader utöver det överenskomna priset. Vi tillhandahåller även allt städmaterial.

uStäd erbjuder flyttstädning i och omkring Umeå.

Pris på flyttstädning

Vill Ni veta vad just Er flyttstädning kostar? Kontakta oss i så fall för en kostnadsfri offert.

Städgaranti

Vår städgaranti som innebär att vi kompletterar städningen tills kunden är nöjd gäller om ni reklamerar brister i flyttstädningen inom 3 vardagar, åtgärd sker oftast samma dag men senast vardagen efter reklamationen.

Vad som ingår i ett flyttstäd

uStäd utgår ifrån mäklarsamfundets rekomendationer över vad som ingår i en flyttstädning och självklart ingår fönsterputsning. Här finns en komplett lista över vad som ingår i ett flyttstäd som uStäd utför. Sådant som ni kan behöva beställa extra är städning av garage och förrådsutrymmen samt bortforsling av eventuellt skrot från tomten.

Viktigt att tänka på inför flyttstädet

  • Krokar efter tavlor samt dekaler och liknande ska vara borttaget när flyttstädningen påbörjas.
  • Skyddglas till ugn skall demonteras om glasen ska diskas.
  • Rengöring av kyl/frys utförs endast om den är avfrostad och avstängd när flyttstädningen påbörjas.
  • Om det är trä/laminatgolv vänligen dra fram kyl/frys för att undvika repmärken i golvet.
  • Eventuell badkarsfront ska vara bortmonterad när flyttstädningen påbörjas.